2024.04.27, Szombat
Újjáélesztik a mohácsi báli hagyományokat
Fotó: Mohácsi bál/facebook

Újjáélesztik a mohácsi báli hagyományokat

Forrás: Mohácsi bál /facebook

2024.03.20. 09:52

Áprilisban megrendezik az I. Mohácsi Bál-Tavaszi Hagyományteremtő Estet, amelynek bevételéből az idős embereket segítik.

Hirdetés

2024. április 19-én megrendezik az I. Mohácsi Bál – Tavaszi Hagyományteremtő Estet, azzal a céllal, hogy felelevenítsék Mohács báli hagyományait és ápolják a helyi, illetve regionális kulturális értékeket -tájékoztatta portálunkat Szeneczey Eszter, az esemény főszervezője. A rendezvényhez kapcsolódik egy kezdeményezés is, a bálon befolyó összegből minden évben segítséget nyújtanak egy mohácsi közösségnek, szervezetnek vagy intézménynek. Idén a Mohácsi Egyesített Szociális Intézmény Gólya utcai idősek otthonát támogatják.

Divatbemutató és rengeteg zene várja a bálozókat

Az I. Mohácsi Bál – Tavaszi Hagyományteremtő Esten, kulturális, művészeti és szórakoztató programelemekkel is várják a vendégeket. A résztvevők megtekinthetik a Magyarországi Németek Általános Művelődési Központja Német Nemzetiségi Ifjúsági Tánccsoportjának fellépését és Bélavári Zita Couture Mint a Mátka Kollekciójának divatbemutatóját, a jó hangulatról pedig Kalmus Felicián világhírű csellóművész, Kökény Attila énekes, valamint a mohácsi Asterix Live Music Band gondoskodik. A bálon köszöntőt mond Pávkovics Gábor, Mohács város polgármestere és Bánki Erik, az Országgyűlés Gazdasági Bizottságának elnöke.
 


Elkezdődött a jegyértékesítés

Az I. Mohácsi Bálra szóló belépőjegyek 2024. április 12-ig korlátozott számban vásárolhatók a 7700 Mohács, Szent János u. 5. szám alatt található Selyemgyár Kulturális Negyed irodájában, nyitvatartási időben vagy igényelhetők a [email protected] e-mail címen, valamint a +36 30 595 8678 telefonszámon.

Helyi hírek MohácsMohácsi Bál - Tavaszi Hagyományteremtő Est