2024.04.20, Szombat
Tolnát is érinti a bűnmegelőzési programsorozat
illusztráció - pixabay

Tolnát is érinti a bűnmegelőzési programsorozat

mti

2022.09.20. 06:16

A programsorozat megmutatja a prevencióban rejlő innovatív lehetőségeket, és szórakoztató módon mozgatja meg a lakosságot.

Hirdetés

A rendőrség, civil szervezetek, egyházak részvételével indult Csongrád-Csanád, Bács-Kiskun, Baranya, Tolna és Somogy megyét érintő bűnmegelőzési programsorozat kedden, a gyermekek világnapján. 

A Tiszától a Balatonig - add át a biztonság stafétáját! című kezdeményezés szegedi nyitókonferenciáján Töreki Sándor vezérőrnagy, bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes videóüzenetében hangsúlyozta, a tízhetes programsorozathoz hasonlóra korábban még nem volt példa a rendőrség bűnmegelőzési tevékenysének történetében. Rendőrök, társadalmi szervezetek és egyházak képviselői, megyehatárokon átívelő összefogással tartják fenn a figyelmet, és hirdetik a bűnmegelőzés fontosságát.   

Polyák Zsolt, Csongrád-Csanád megye rendőrfőkapitánya kifejtette, olyan programsorozat indult, amely megmutatja a prevencióban rejlő innovatív lehetőségeket, két hónapon keresztül játékos és szórakoztató módon mozgatja meg öt déli megye lakosságát.

Helyi hírekrendőrség