2024.04.27, Szombat
A paksi gólzsák is bizonyíthat a világsztárok ellen készülő fociválogatottban
paksifc.hu

A paksi gólzsák is bizonyíthat a világsztárok ellen készülő fociválogatottban

mti

2022.05.14. 08:29

Szerbia ellen csereként beállva jól dolgozott Ádám Martin, de húsz perc alatt elfáradt, azaz neki állóképességben sokat kell még fejlődnie - véli a kapitány.

Hirdetés

A mindössze 17 éves Vancsa Zalán is bekerült a magyar labdarúgó-válogatott keretébe a Nemzetek Ligája A divíziójának első négy fordulója előtt.    

Marco Rossi szövetségi kapitány az MTK Budapest tehetséges csatára mellett 26 játékost hívott meg a júniusi mérkőzésekre készülő keretébe, amelyben rajta kívül további három újonc szerepel Szappanos Péter, Spandler Csaba és Baráth Péter személyében, de ők korábban már együtt készültek a nemzeti együttessel. 

A csatárok közül az OTP Bank Liga gólkirályáról, Ádám Martinról beszélt bővebben. "Ádám valószínűleg eligazol egy másik bajnokságba. Szerbia ellen csereként beállva jól dolgozott, de húsz perc alatt elfáradt, azaz neki állóképességben sokat kell még fejlődnie. A 31 gólnak viszont megvan az oka. Ugyan nincs kivételesen jó formában, de elkezdtünk vele egy közös munkát, amit folytatni akarunk" - mondta Rossi a Paks csatáráról.

Helyi hírekfoci