2024.03.19, Kedd

Költözik a paksi központi orvosi ügyelet

www.paksihirnok.hu

2017.11.07. 18:02

Új helyen működik a paksi központi orvosi ügyelet november 8-tól. A Rákóczi utcai egykori rendelőintézet földszintjéről a Tolnai út 2. szám alá költözik (volt Atomland épülete).

Hirdetés

A költözés nem okoz fennakadást a betegek ellátásában: a keddről szerdára virradó éjjel még a Rákóczi utcai épületben működik az ügyelet, a következőt pedig már az új helyen tartják. Molnár György, a kistérség ügyeleti szolgálatát ellátó Emergency Service Kft. ügyvezetője elmondta, hogy három évig biztosan ebben a bérelt épületben működik az ügyelet.

 

Munkálatok az orvosi ügyelet új helyének megnyitása előtt. Fotó: Szaffenauer Ferenc/Paksi Hírnök

 

Az új helyszínt szeptember 26-a óta alakították, építették át a cégcsoporthoz tartozó Intermedic Ingatlan Kft. szakemberei. Akadálymentes épületben, külön helyiségben látják el az orvosok a gyermek, illetve a felnőtt betegeket. A központi orvosi ügyelet költözéséről bővebben a TelePaks november 9-i híradójában szó lesz.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a képviselő-testület két éve döntött arról, hogy értékesítésre jelöl ki több olyan önkormányzati tulajdonú épületet, amelyeket már nem lehet funkciójuknak megfelelően hasznosítani. Az egyik ilyen volt a Rákóczi utcai régi rendelőintézet épülete. Ez indokolta a központi orvosi ügyelet új helyre költöztetését.

 

Aktuális PaksPaksi Központi Orvosi Ügyeletbetegek ellátás