2018.06.23, Szombat

Hirdetés

Több üzletet is nyitott idén Tolna megyében a Kop-Ka
Fotó: infotamasi.hu

Több üzletet is nyitott idén Tolna megyében a Kop-Ka

infotamasi.hu

2017.09.08. 11:12

Mozgalmas és szakmai kihívásokkal tűzdelt néhány hónapon van túl a tamási Kop-Ka Zrt.: megnyílt a 43. üzletük is.

Hirdetés

A tavaszi ozorai Coop ABC megnyitását követően lehetőség adódott tárgyalásokat folytatni a Siómenti Coop Zrt.-vel két üzletük: a simontornyai és a pincehelyi Coop ABC átvételével kapcsolatban. A májusban történt megállapodásokat követően megkezdődhetett a tervezés, felkészülés a bővüléssel kapcsolatban.

A simontornyai üzletet július 1-jén vették birtokba, majd a leltározást követően megkezdődhetett a 360 m2-es eladótér teljes felújítása, átalakítása.

A jól összehangolt, együttműködő munkának köszönhetően a korábbi terveknek megfelelően július 20-án már a felújított, modern kereskedelmi technológiával ellátott, felkészült üzletet adhattuk át a lakosság kiszolgálására. A bevezetett vonalkódos kereskedelem informatikai rendszer és a frissáru forgalmazás feltételrendszerének nagymértékű kibővítésével, megújult és kiegészített termékválasztékkal egy "igazi" COOP Szupermarketet nyitottunk meg – mondta Viola Szabolcs, a Kop-Ka Zrt. elnök-vezérigazgatója. - A pincehelyi Kanyar Coop ABC-ként ismert üzletet július végén vehettük át, majd a leltározást követően július 27-én nyitottuk meg. Ahogyan a többi üzletünkben, a lehetőségekhez mérten ebben a 120 m2-es eladótérben is egy barátságos kiszolgálású, jól átlátható, színvonalas és választékos megjelenésű üzletet kívántunk létrehozni az ottani vevőink kielégítésére. A fokozott, ütemterv szerinti megvalósításban kiemelkedően helytálló és együttműködő új kollektívának köszönhetően - amely jelenleg Simontornya esetében 15 fő, Pincehely esetében 4 fő - igyekszünk vevőink elégedettségét elérni és igényieket maradéktalanul teljesíteni. Az átállással, betanulással kapcsolatos türelmüket ezúton is köszönjük. Örömmel számolhatunk be arról, hogy a fentebb említett vidéki üzletek megnyitásán kívül a tamási 3. sz. Bokréta Coop Szupermarket vevői is "újdonsággal" találkozhatnak az üzlet eladóterében. Az idei év tavaszán bemutatott Carrier gyártmányú, Danaos típusú faburkolatos pultsor került üzembe helyezésre július elején. A legmodernebb kereskedelmi és költségtakarékos megoldásokkal ellátott, a korábbinál jóval átláthatóbb, bővebb és kívánatosabb megjelenést biztosító pultsor kiemelendő része lett üzletünknek, amely terveink szerint a kedves kiszolgáláson és minőségi árukészleten kívül szintén hozzájárulhat frissáru forgalmazásunk további bővüléséhez.

A megnyílt üzletekkel a társaság jelenleg 43 kiskereskedelmi üzletet működtet Tolna megyében, mint Coop franchise partner.

 

Forrás: infotamasi.hu

Tolna megyeüzletCoop2017kiskereskedelemszupermarketKop-Ka Zrt