2024.03.29, Péntek

Még négy napig lehet fotót küldeni a Tarka Fotópályázatra

2016.07.18. 12:22

Nem csak magyar tarkával lehet nevezni.

Hirdetés

Idén 14. alkalommal írták ki a bonyhádi Tarka Marhafesztiválhoz kötődően a Tarka Fotópályázatot, melynek témája a szarvasmarha és annak tenyésztése. A fotókat emailben lehet beküldeni, július 22-ig. A zsűri által kiválasztott képekből augusztus 12-31. között kiállítást rendeznek a bonyhádi művelődési központban.

A pályázat nyitott, vagyis lakóhelytől és életkortól függetlenül bárki részt vehet rajta. Témája a szarvasmarha és annak tenyésztése. Tehát nem kizárólag a magyar tarkák örökíthetők meg, hanem a szarvasmarhák valamennyi fajtája, bármilyen környezetben és bármilyen módon. A fotók beérkezési határideje július 22.

Tavaly 316 fotó érkezett a kiírásra, az idei évben július 14-ig pedig már 165.

Az 1-3. helyezett tárgyjutalomban részesül, egy alkotó pedig elnyeri a Magyartarka Tenyésztők Egyesületének különdíját, ill. egyéb különdíjakat is kiosztanak majd.

A pályázati kiírás és a nevezési lap a bonyhádi művelődési központ honlapjáról letölthető. A zsűri által kiválasztott képekből kiállítást rendeznek a bonyhádi művelődési központban, mely augusztus 12-31. között lesz megtekinthető.
 

 

KultúraBonyhádtarka fotópályázatszarvasmarha