2024.03.29, Péntek

Tombol a sajtburesz őrület

2016.08.11. 10:09

Nem csak az olimpiai dobogóra, az emberek szívébe is beférkőzött Kenderesi Tamás.

Hirdetés

Ez a csibészes mosolyú fiú azon túl hogy hihetetlenül úszik, vagány, cuki, jó humorú, imádjuk a megszólalásait. 

A 19 éves bonyhádi srácra már az amerikaiak is felkapták a fejüket, amikor bevonult a 200 méteres pillangó döntőjére. Furcsa integetésének ugyanis üzenete volt. A „You Can't See Me”, azaz „Nem látsz!” elnevezésű mozdulat ugyanis a védjegye John Cenának, a világ egyik legismertebb pankrátorának. A mozdulatot leginkább úgy lehet értelmezni: „Érinthetetlen vagyok, nem tudtok legyőzni, hozzám sem tudtok érni”.

„A magyar Kenderesi Tamás a You Can't See Me-t integette, amikor belépett az úszóarénába. Nálunk máris bevágódott!” - írta twitterenRochester United.

 

Óriási ingyenreklámot csinált, bánhatja aki nem hamburgeres

 

Ami viszont tagadhatatlanul mindent visz, az a már jól ismert sajtbureszes nyilatkozat. Hogy valaki ilyet mondjon, miután beúszta magát az olimpia dobogójára - hát imádtuk!

 
 
 

 

Rámozdultak persze a hamburgeresek. A Zing Burger tegnap mindenkinek ingyen sültkrumplit adott, aki "Kenderesi sajtburesze" jelszóval rendelt hamburgert. A Burger King az összes olimpiai magyar sportolót vendégül látja sajtburgerre meg bármi másra. De rajtuk kívül egy hamburgerező beállt a sorba, például Cegléden az egyik ajándék kólát ad a burger mellé vasárnap estig.

 

Az online társadalmat is inspirálta Tamás, jobbnál jobb mémek születtek a témában:

 

KitekintőKenderesi Tamássajtburesz

Ajánljuk még