2024.04.16, Kedd
Modernizálta Tamásiban lévő üzletét a Spar
Illusztráció (origo.hu)

Modernizálta Tamásiban lévő üzletét a Spar

MTI

2020.04.03. 14:14

A fejlesztések részeként többek közt önkiszolgáló kasszákat alakítottak ki, valamint energiatakarékos technológiát építettek ki az üzletekben.

Hirdetés

Egy hipermarketet és három szupermarketet modernizált a Spar csaknem 3,3 milliárd forint értékben. A dunaújvárosi Interspar áruház felújítására csaknem 1,8 milliárd forintot fordítottak, a nyírbátori szupermarket 563 millió forintból, a szentendrei 601 millió forintból, a tamási 243 millió forintból újult meg.

Az üzletekben átalakították a külső és belső tereket, melynek részeként új bútorzatot és önkiszolgáló kasszákat is kaptak a kereskedelmi egységek. Mindezek mellett energiatakarékos és környezetkímélő technológiákat építettek ki, biztosítva ezzel a hűtést és a fűtést, illetve a világítást.

A dunaújvárosi, a nyírbátori és a szentendrei áruház csütörtökön nyílt meg újra, a tamási a múlt héten.

A Spar kommunikációs vezetője, Maczelka Márk kiemelte, hogy a települési és a vonzáskörzetekben megmutatkozó vásárlóerő-növekedésre, valamint a változó vásárlói elvárásokra figyelve alakítja a vállalat a frissen korszerűsített üzletei profilját, megjelenését és termékpalettáját.

Helyi hírekDunaújvárosSzentendreTamásiNyírbátor