2024.03.28, Csütörtök

Jubileumot ünnepel a Tamási Polgárőr Egyesület

infotamasi.hu

2017.07.31. 09:15

Az 1997-ben alakult egyesület 2017. augusztus 26-án egy családi nap megszervezésével szeretné megünnepelni a huszadik évfordulót.

Hirdetés

Péter Csaba, a Tamási Polgárőr Egyesület elnöke az infotamasi.hu-nak elmondta: a tervek megvannak, már csak a megvalósítás van hátra, amely persze nem kis feladat. Az esemény jelenleg egyeztetés alatt van, nagyrészt támogatottság kérdése, hogy valóban létrejöjjön. A vezetőség olyan rendezvényt álmodott meg, melyen az elmúlt húsz évet megköszönhetik a polgárőröknek, családtagjaiknak, akik elviselték tőlük ezt a nem mindennapi „hobbit”, emellett a támogatóknak is köszönetet szeretnének mondani.

Szeretném megkérni a város lakóit, vállalkozóit, hogy lehetőségeikhez mérten anyagi támogatással járuljanak hozzá a rendezvényünk létrehozásához, ezzel is elismerve azt az áldozatos munkát, amit értük teszünk – hangsúlyozta Péter Csaba.

A családi napot augusztus 26-ára tervezik, helyszíne pedig, amennyiben engedélyezik, a lóversenypálya lesz. Aki támogatná szeretné a rendezvényt, keresse Péter Csabát a 36-30-997-3902-es telefonszámon.

 

Forrás: infotamasi.hu

Helyi hírekpolgárőrCsaládi NapévfordulóTamási Tamási Polgárőr Egyesület