2024.04.20, Szombat
Medencefocival mozgatták meg a dombóvári fiatalokat
Kép: pixabay.com/illusztráció

Medencefocival mozgatták meg a dombóvári fiatalokat

dombomedia.hu

2017.06.13. 16:35

Dombóvár Város Önkormányzata arra kötelezte a helyi sportszervezeteket, hogy minden évben kétszer népszerűsítsék a saját sportágukat.

Hirdetés

A karate, kosár és atlétika szervezetek után, most a Dombóvári Futball Club mutatkozott be egy Medenceparty keretein belül. Az egyesület maradandót alkotott, egy kisebb futballpályát készítettek, azon mérettették meg magukat a sportos kedvű fiatalok.

A Dombóvári Önkormányzat elhatározta, hogy idén csak azok a helyi sportszervezetek kapnak támogatást, akik vállalják azt, hogy 2017-ben két olyan tömegsport jellegű rendezvényt tartanak, ahol népszerűsítik az adott szakági sportágakat, másrészt pedig minél több embert bírnak rá a mozgásra.

A DFC-nek ez alkalomból a Medenceparty elnevezésű rendezvény volt az első tömegeket megmozgató programja. Szabó Loránd az elnökség egyik tagja azt találta ki, hogy az uszoda területén lévő kihasználatlan területet átalakítják. Egy olyan műfüves grundot hoztak létre a Vízmű Kft. és az önkormányzat közmunkásai segítségével, ahol az időjárástól függetlenül - hiszen nem lesznek sárosak a focisták – használhatják a területet.

Cikk folytatása: http://dombomedia.hu/index.php/sport/75-sport/1472-medenceben-rugtak-a-bort-dombovaron

 

Forrás: dombomedia.hu

Helyi híreksportönkormányzatDombóvárfutballmedence