2024.03.29, Péntek

Újabb szakmai elismerésben részesült a dombóvári óvoda

Dombóvári Szivárvány Óvoda és Bölcsőde

2017.04.19. 10:05

2017. április 3-án a Pedagógiai Oktatási Központ által szervezett konferencia keretében Szekszárdon került sor az Oktatási Hivatal Bázisintézménye cím átadására.

Hirdetés

A Dombóvári Szivárvány Óvoda és Bölcsőde székhelyén működő, Szivárvány Óvoda 2015-ben elnyerte a Minősített Referencia Intézmény címet, pedagógiai programja és nevelőmunkája alapján.

Az óvoda 2017-ben pályázatot nyújtott be az Oktatási Hivatal Bázisintézménye címre. A szakmai értékelés alapján az óvoda megfelelt a kívánt feltételeknek: pedagógiai munkája innovatív, nevelési tevékenysége gyermekközpontú, jó gyakorlatként példaértékű, követésre érdemes, és képes szakmai tudásának továbbadására.

Az Oktatási Hivatal Bázisintézménye cím átadására 2017. április 3-án került sor Szekszárdon, a Pedagógiai Oktatási Központ által szervezett konferencia keretében. A Szivárvány Óvoda Tolna megyében egyedüli óvodaként viselheti ezt az elismerő címet. Az ország azon kevés óvodái közé tartozik, amelyek módszertani központként, egyfajta tudásbázisként segítik a más intézményekben folyó szakmai munkát.

 

Forrás: Dombóvári Szivárvány Óvoda és Bölcsőde

Helyi hírekTolna megyeelismerésDombóvárDombóvári Szivárvány Óvoda és Bölcsőde