2024.04.26, Péntek

Folytatódnak a járdafelújítások Dombóváron

dombomedia.hu

2017.03.13. 11:11

Tavaly közel 3200 m2 járdaszakaszt újítottak fel Dombóváron, amely kiemelten érinti a Szuhay városrészt.

Hirdetés

Idén a járdaprogram a Dózsa György utcával folytatódott, mely során ebben az évben 5000 m2 gyalogutat szeretnének lerakni a Dombóvári Város- és Lakásgazdálkodási Nonprofit Kft. munkatársaival.

Szabó Péter, a Dombóvári Város- és Lakásgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyvezetője lapunknak beszámolt arról, hogy a tavaly indult járdaprogram folytatása igen sikeres, hiszen több ezer négyzetméter járdát raktak eddig le és raknak is még az elkövetkező hónapokban, mely 15 fő közfoglalkoztatott bevonásával folyik. A teljes támogatás összege mintegy 25,6 millió forint, emelte ki Szabó Péter.

A helyszínen tartott sajtótájékoztatón Talapka Rudolf önkormányzati képviselő elmondta, hogy Szuhayon a járdák nagyon rossz állapotban vannak, így ez a beruházás biztonságosabbá teszi az utcát és növeli az itteni ingatlanok értékét, az itt élők közlekedését, életminőségét pedig nagymértékben javítani fogja.

A szakemberek elmondták, hogy legközelebb a Vörösmarty utca kerül felújításra, majd Újdombóváron az első és a második utca, valamint a Babits és a Radnóti utcák is megújulnak még ebben az évben.

Helyi hírekDombóvárjárdafelújítás2017Dombóvári Város- és Lakásgazdálkodási Nonprofit Kft.