2024.04.20, Szombat

A malacokat, és a 2016-os évet is elűzték Bonyhádról

bonyhad.hu

2017.01.02. 09:16

A 2016-os esztendő utolsó napján a – hagyományokhoz híven –, ismét megtartották a város, az áruház, valamint az AC Bonyhád által létrehozott óévbúcsúztató, vidám, sportos programot: a Szilveszteri Malackergető Futást, melyen közel 250-en vettek részt.

Hirdetés

Bemelegítő gimnasztika, gőzölgő tea, forralt bor, jóféle házi pálinka – a lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen volt: csak néhány példa arra, hogy ki, mivel dacolt a csípős, mínusz 9 fokos hideggel a Szilveszteri Malackergető Futás rajtját megelőzően szombaton reggel a TESCO mögötti parkolóban.

- A tavalyi azért volt emlékezetes, mert akkor adtuk át az új elkerülő utunkat. A 2016-ost megelőzően is egy jó hírrel „melegítettünk” be: mint ismeretes, Magyarország Kormányának 674 milliós támogatása révén 2017-ben megújul a sportcsarnokunk, amely valamennyi bonyhádi, illetve mozgást szerető ember számára örömteli esemény lesz – hangsúlyozta Filóné Ferencz Ibolya. Bonyhád polgármestere a futóversenyhez kapcsolódva köszönetet mondott mindazoknak, akik szerepet vállaltak a rendezvény megszervezésében, lebonyolításában, majd minden jelenlévőnek egészségben és sikerekben gazdag, boldog új esztendőt kívánt. Hozzátette, a város dolgos és eredményest tudhat maga mögött, a feladatokat, pályázatokat tekintve pedig 2017 sem ígérkezik másmilyennek.

- Idén is nagyon jól éreztük magunkat, remek ötlet volt idehozni a programot, ami szemmel láthatóan sok embert vonz minden alkalommal – jegyezte meg egy baráti társaság a versenyt követő, kötetlen beszélgetés során.

Helyi hírekBonyhádszilveszterfutóverseny