2024.03.29, Péntek

Nagy becsben tartják a tolnai sportolókat

tolna.hu

2016.12.13. 12:13

Sporttalálkozót rendeztek a múlt héten Tolnában. A város polgármestere köszönetét nyilvánította ki a találkozón megjelentek felé, valamint hozzátette, hogy továbbra is támogatni fogja a magas színvonalú tolnai sportéletet.

Hirdetés

Tolnán korábban a város napja alkalmából köszöntötték a Tolna Város Jó Tanulója - Jó Sportolója kitüntető díjban részesített fiatalokat, emellett egy-egy kiemelkedő eredményt elért sportolónak év közben, képviselő-testületi ülés előtt gratuláltak. A most hagyományteremtő céllal életre hívott eseményre a város valamennyi sportklubja és a sporthoz kapcsolódó civil szervezete képviselőit hívták meg, valamint az ebben az évben legjobb eredményt elérő sportolókat.

A MAG-Házban rendezett program első részében a hat, a város által kiemelt támogatásban részesülő sportegyesület - a Fastron Asztalitenisz Club, a Tolna Kézilabda Club, a Tanren Karate SE, a Tolnai Kajak-Kenu SE, a Tolna-Mözsi Futsal SE és a Tolna Városi Futball Club és Szabadidős Társaság - ez éves munkájáról, eredményeiről szóló, fényképes összefoglalók hangzottak el. Ezután a helyi sportszervezetek közül a Fittolna, a Balu-Tolnai SE Korcsolyázó Clubja, a Tolnai Sakk Egyesület és a Vitál Sport és Szabadidő Egyesület bemutatása következett.

A program zárásaként az idén legjobb eredményeket - országos bajnoki címet szerzett, illetve Európa- vagy világbajnoki érmes helyezést - elért sportolókat köszöntötte a polgármester. A kajakozók közül Bazsonyi Bálint, Bazsonyi Benedek, Ezer Dávid, Bali Máté, Boros Adrián, Puskás Dorina, Miklósa Krisztina; a karatékák közül Bátori Kamilla, Kaiser Anna, Szutor Zétény, Veress Ádám; quadratlon sportágban Rácz Dániel, Keresztes Tamás, Schöck Csanád; ultrafutásban pedig Egri István és Erőss Ede részesült elismerésben.

Helyi hírekTolna megyeTolnasporttalálkozósportélet