2024.04.25, Csütörtök

A Mikulás is csatlakozott az adományok kiosztásához

bonyhad.hu

2016.12.20. 10:18

A napokban osztották ki a „Legyen minden gyereknek karácsony!” jótékonysági adománygyűjtő akcióban érkezett csomagokat, ajándékokat a bonyhádi Solymár Imre Városi Könyvtárban.

Hirdetés

Közel 100 ajándék gyűlt össze, ezekből a helyszínen ünnepélyes keretek között 60-at adtak át. Sajnos – betegség miatt – nem minden érintett vehette át a névre szóló csomagját a Mikulástól, nekik az osztálytársak, pedagógusok juttatják el az ajándékokat.

– Köszönetet szeretnénk mondani mindenkinek, aki adományaival segítette, hogy a rászoruló gyermekeket egy-egy cipősdoboznyi ajándékkal meg tudjuk örvendeztetni. Köszönjük támogatóinknak: a Tesco Bonyhád, az Adél Zöldség-Gyümölcs, valamint Ezer és Társa Bt.-nek, akiknek jóvoltából édesség és gyümölcs is került a csomagokba. Köszönet illeti az ünnepi műsorért a Menedék Közösség tagjait (Blesz Bianka, Jónás Viktória, Jákovics Vilmos, Szőts Bernát) valamint Tóth Tímeát, aki Dsida Jenő: Itt van a szép karácsony című versét szavalta el a gyerekeknek. És végül, de nem utolsó sorban köszönjük a Mikulásnak, hogy az idei évben is segített kiosztani a csomagokat.

A megmaradt ajándékokat a „Segíts Rajtam” Hátrányos Helyzetűekért Alapítványnak továbbítottuk, akik eljuttatják azokat Paradicsompusztára és a Balassa János Kórház gyermekosztályára – összegezte Matisz Nóra, a szervező bibliotéka munkatársa.

Helyi hírekBonyhádjótékonysági akciórászoruló gyermekMikulás Bonyhádon