2024.04.26, Péntek

„Ne cigizz, inkább biciklizz!” elnevezéssel közös rendezvényt tart október 8-án, szombaton a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezete és a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Szekszárdon.

Hirdetés

A rendezvényt 10 órakor Ács Rezső, Szekszárd polgármestere nyitja meg a Prométheusz parkban, ahol a résztvevő hivatásos és civil szervezetekkel találkozhatnak a kilátogatók. Jelen lesz a a rendőrség, a mentőszolgálat, a Vöröskereszt, a Polip Ifjúsági Egyesület, a Szelíd Ráktérítő Klub és a Mentálhigiénés Műhely is.

A Babits Mihály Kulturális Központ Csatár termében az egészségmegőrzéssel, betegségek megelőzésével, hivatásos és civil szervezetek tevékenységével kapcsolatos előadásokat lehet hallgatni. Prof. dr. Simon Tamás: „Ne cigizz, inkább biciklizz!” tart előadást, Tóth Icó a méhnyak rákról és annak megelőzéséről beszél majd, de a dohányzásról való leszokásról is hallhatnak az érdeklődők.

 

Aki pedig tényleg biciklizne, az elindulhat egy 25 km-es bringatúrára a Prométheusz parkból Schneider Konrád vezetésével, egészen a Sió-torkolatig. 

 

Helyi hírekkerékpározásegészségmegőrzésdohányzás