2024.03.29, Péntek

Városi szlogen- és logópályázatot hirdetett Szekszárd

2016.07.27. 12:56

Bárki pályázhat, akinek kreatív ötlete van.

Hirdetés

Mocorgás van a szekszárdi városi marketing háza táján. Az önkormányzat pályázatot hirdetett a város szlogenjére és logójára. A cél olyan találó, modern, de ugyanakkor időtálló arculat tervezése, amely vonzóvá teszi a megyeszékhelyt a befektetők és a turisták számára.

 

Az elvárások szerint az új logónak és szlogennek egyedi módon kell tükrözni Szekszárd karakterét, különleges értékeit, beleértve a természeti-, épített környezet- és kulturális örökséget.

A pályamunkák bírálata során a szlogennél figyelembe veszik, hogy dinamikus, cselekvésre késztető legyen, ugyanakkor rövid és könnyen megjegyezhető. A logónál is fontos a könnyű beazonosíthatóság, az egyediség, valamint hogy jól használható legyen különböző termékeken és felületeken.

 

A pályázati anyagot – elektronikus adathordozón – lezárt borítékban 2016. augusztus 15. (péntek) 10:00 óráig kell benyújtani a Szekszárd Város Önkormányzatához (7100 Szekszárd, Széchenyi u. 29-31.) „Városi szlogen és logópályázat” megjelöléssel. A határidő után érkezett pályázatok nem kerülnek a bíráló bizottság elé.

A pályázat elbírálása egy fordulóban történik. Az alkotások közönségszavazat céljából Szekszárd város közösségi oldalán is megjelennek.

A beadott műveket öt tagú szakmai zsűri bírálja el, melyből 1 szavazatnak számít a közösségi oldalon elért eredmény. A zsűri legkésőbb 2016. augusztus 22-ig hirdeti ki döntését.

A nyertes 250.000 Ft díjazásban részesül.

A részletes feltételek a szekszard.hu oldalon olvashatók.

Helyi hírekSzekszárdmarketing