2024.04.20, Szombat

Elfogadták a dombóvári egyesületek és civil szervezetek támogatási keretösszegét

infokocsola.hu

2018.02.05. 16:12

Az önkormányzat elfogadta azokat a keretösszegeket, amiket a helyi sportegyesületek és civil szervezetek számára idén rendelkezésre fog bocsátani.

Hirdetés

A jelentkezők körét, valamint a támogatandó célokat tartalmazó pályázati felhívást a www.dombovar.hu honlapon lehet elérni. A támogatás kérésére szolgáló adatlapok leadási határideje: február 9.

A képviselő-testület a civil szervezetek számára tavaly összesen 3.000.000 forintot biztosított. Idén ez az összeg 4.000.000 forintra emelkedik, ennek a pénznek a felét különféle programok-rendezvények szervezésére és lebonyolítására osztják majd szét. A fennmaradó részből a civil egyesületek olyan szakértő munkájának finanszírozására igényelhetnek pénzt, aki a HACS Egyesülettől a helyi közösségfejlesztésre elnyerhető vissza nem térítendő támogatást kérő pályázat megírásában segíthet nekik. Amennyiben ez a 2.000.000 forintos összeg szeptemberig nem fogy el az említett célra, akkor a megmaradó pénzt a társadalmi szervezetek között fogják majd felosztani.

Aktuáliscivil szervezetDombóvár támogatási keretösszeg