2024.04.16, Kedd

Minden eddiginél többen voltak a tolnai szilveszteri futáson

www.teol.hu

2018.01.02. 18:00

Egyáltalán nem szégyellték magukat a hagyományos tolnai szilveszteri futás résztvevői a 2017-es esztendő utolsó napján. Igaz, különösebb haszonnal sem járt számukra a 2017 méter teljesítése, leszámítva a célba érkezőknek járó szaloncukrot, a teát, illetve a forralt bort, valamint a vidám hangulatban eltöltött időt és a pulzusnövelő mozgást.

Hirdetés

A TOVÁBB Szabadidős Társaság által immár több, mint egy évtizede minden év végén megrendezett program helyszíne ezúttal is a városi sportpálya volt. Idén minden korábbinál többen mentek el a szilveszter délelőtti eseményre, 148 ember, valamint négy kutya teljesítette a 2017 méteres távot, rajtuk kívül nagyjából harmincan a pálya széléről lélekben köröztek együtt a futókkal-gyaloglókkal.

A legfiatalabb résztvevők nem túl régen tanultak meg járni, a legidősebb 84 éves is elmúlt. A szervezők vigyáztak arra is, nehogy meghúzódjon valaki a táv teljesítése közben, ezért a futás előtt zenés bemelegítést vezényelt Klem Zsolt, a helyi gimnázium testnevelő tanára.

AktuálisszilveszterfutásTOVÁBB Szabadidős Társaság Tolna