2024.03.28, Csütörtök

A Tolna Megyei Kormányhivatal munkatársai adományokkal támogatják a rászoruló családokat

Kormánymegbízotti Kabinet

2017.12.12. 12:30

„Nem az számít, hogy mennyit adunk, hanem hogy mennyi szeretetet fektetünk az adásba” - Kalkuttai Szent Teréz anya gondolatait idézte dr. Horváth Kálmán kormánymegbízott a Tolna Megyei Kormányhivatal 2017. december 11-i karácsonyi adományátadásán.

Hirdetés

Kiemelte, hogy az adakozás fontos, nem pusztán azért, mert keresztények vagyunk, hanem ezt diktálja a humánum is. Advent egy kiemelt időszak, mikor nagyobb figyelmet kell fordítanunk a szegények és elesettek felé.

Immáron hagyománnyá vált a Tolna Megyei Kormányhivatalban, hogy munkatársai évről évre karácsonyi adományaikkal szeretnék szebbé tenni a nehéz sorsú családok ünnepét. Az idei évben rekord mennyiségű felajánlás érkezett a Tolna Megyei Kormányhivatal és a Szekszárdi Járási Hivatal munkatársaitól, benne játékok, édesség, ruházat, tartós élelmiszerek, írószerek, könyvek. A hivatal munkatársai nagy szeretettel gyűjtötték az adományokat, melyeket a Szent Erzsébet Karitász szekszárdi csoportja juttat el a rászorulókhoz.

 

 

Dr. Ugodi Andrea, a Szekszárdi Járási Hivatal vezetője elmondta, hogy a felajánlások között egyre több a kézi készítésű ajándék. Az adományokat Kovács Jánosné elnök asszony vette át, aki arról szólt, hogy az adományokból több mint 300 embernek tudnak gazdag csomagot összeállítani.

Kormánymegbízott úr köszönetét fejezte ki a Tolna Megyei Kormányhivatal és a Szekszárdi Járási Hivatal munkatársainak önzetlen felajánlásaikért.

AktuálisadományTolna Megyei Kormányhivatal