2024.03.29, Péntek

Fiatalosan, jó hangulatban mulattak hajnalig Bonyhádon

www.bonyhad.hu

2017.10.22. 23:34

Ötödik alkalommal kapcsolódtak ki közösen a bonyhádi és a környező települések szépkorúi a regionális nyugdíjas találkozón, amelynek a Vörösmarty Mihály Művelődési Központ adott otthont szombaton.

Hirdetés

A remek hangulatú program résztvevőit Filóné Ferencz Ibolya köszöntötte. A város polgármestere egy nemrégiben készült országos felmérés eredményévével kezdte gondolatait, amely szerint az idősek három dolgot tartanak a legfontosabbnak a mindennapok során: a közbiztonságot, az egészséget, illetve a magány elkerülését.

Kijelenthető, hogy Bonyhádon mindannyiunk biztonságban érezheti magát, az egészségügyi ellátás színvonalát is folyamatosan emeljük, legyen szó a szakrendelőnk, vagy éppen a háziorvosi praxisok fejlesztéséről. A nemrégiben zajlott, nagy sikert aratott Richter Egészségváros is ezt szolgálta.

Végül, de nem utolsósorban a maihoz hasonló rendezvények pedig azt a cél szolgálják, hogy aki szeretne, csatlakozhat egy nagyszerű, aktív, csupaszív közösséghez, akiknek ezúton is hálásan köszönöm a munkáját, és mindazt, amit a civil szervezetekben a mindennapokban tesznek a városért, értünk, saját magukért – fogalmazott a polgármester, aki ezt követően arról biztosította a jelenlévőket, hogy a város vezetésére a jövőben is számíthatnak az idősek. Akárcsak Magyarország Kormányára – folytatta Filóné Ferencz Ibolya – utalva a hamarosan érkező nyugdíjprémiumra, a decemberi Erzsébet-utalványra, továbbá a társadalmi megbecsülésükre.

 

Galéria

Aktuálisszépkorúak Bonyhádnyugdíjas