2024.03.29, Péntek

Újabb Gyémánt Díjat kapott Paks

paks.hu

2017.06.01. 14:19

Immár a második alaklommal kapott gyémánt díjat Paks az országos városmarketing pályázaton.

Hirdetés

Paks Város új arculata nevezéssel, Arculattervezés kategóriában, a Spájz termelők és kreatívok vására nevezéssel Rendezvény-esemény kategóriában a 2017-es pályázati időszakban végzett eredményes, a szakmai zsűri által színvonalasnak értékelt városmarketing tevékenységéért ítélt Paksnak szakmai díjakat a Magyar Marketing Szövetség.

Az okleveleket Czink Dóra, az önkormányzat turisztikai és városmarketing referense vette át Budapesten, a Magyar Telekom Székházában megrendezett Márkaépítés Konferencián.

„Ez az elismerés is azt igazolja, hogy jó döntést hoztunk, amikor az új városi arculat kialakításáról határoztunk. Paks új logóját és arculatát reményeim szerint a paksiak is megkedvelik.” - fogalmazott Kovács Sándor, a turisztikai és városmarketing bizottság elnöke a díjátadót követően.

Az Országos Városmarketing Díj pályázatot a Magyar Marketing Szövetség Alapította azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet a városok fejlesztésében egyre fontosabbá és egyre intenzívebbé váló marketingtevékenységre.

 

Forrás: paks.hu

AktuálisPaksOrszágos Városmarketing DíjvárosmarketingGyémánt díj