2024.03.29, Péntek

Pénteken nyit a Bonyhádi Termálfürdő

bonyhad.hu

2017.06.14. 09:11

A nyári szünet beköszöntével 2017. június 16-án a Bonyhádi Termálfürdőben is elkezdődik a strandszezon.

Hirdetés

Idén is színes, minden korosztály számára remek kikapcsolódási lehetőséget biztosító programokkal várják a látogatókat – kezdésként családi nappal, melynek megrendezésére 2017. június 18-án, vasárnap kerül sor.

Egész napos elfoglaltsággal várjuk a családokat a fürdő szezonnyitóján. „Amíg anya és apa pihen, te ingyenesen használhatod a strand területén felállított légvárat, a trambulint és a gokartokat! Sőt, a Család és Gyermekjóléti Szolgálat jóvoltából barkácsolás, színezés, mesekuckó, csillámtetoválás, valamint ötletes társas és logikai játékok is színesítik a napot. A megújult strandbüfében pedig finom ételek és hideg italok várnak rátok, természetesen családbarát áron!” – olvasható a fürdő facbook oldalán.

Az elmúlt évekhez hasonlóan, 2017-ben is több újdonságot, fejlesztést vélhetnek felfedezni a strandolók, ami a még komfortosabb kikapcsolódásukat szolgája.

A már megszokott programok mellett újdonságokkal is készülnek, minderről és a fürdővel kapcsolatos egyéb információkról a létesítmény, illetve a város facebook, weboldalán tájékozódhatnak az érdeklődők:

https://www.facebook.com/bonyhaditermalfurdo/

 

Forrás: bonyhad.hu

AktuálisBonyhádstrandszezon2017 nyárBonyhádi Termálfürdő