2024.03.29, Péntek

Kitüntették a KPVK egyik oktatóját

kpvk.pte.hu

2017.06.12. 08:38

2017. május 27-én, a Pécsi Tudományegyetem által megrendezett Pedagógusnapi Ünnepi Szenátusi Ülésen több kitüntetettel együtt Arany Katedra díjat vehetett át Dr. habil Bús Imre főiskolai tanár, a szekszárdi KPVK Illyés Gyula Pedagógusképző Intézet Pedagógia és Pszichológia Tanszékének tanszékvezetője.

Hirdetés

Az Arany Katedra kitüntetést a PTE rektora azoknak az általános iskolai és középiskolai pedagógusoknak, főiskolai és egyetemi oktatóknak adományozza, akik kiemelkedő oktató-nevelő munkát végeznek, és jelentős eredményeket érnek el a tehetséggondozás területén.

Diplomaszerzésük jubileuma alkalmából, ezen az ünnepségen vehették át a Pécsi Tudományegyetemen és jogelőd intézményeiben 50, 60 és 65 éve diplomát szerzett pedagógus, jogász, illetve műszaki végzettséget szerzett egykori hallgatók is arany, gyémánt és vas okleveleiket, melyet az egyetem Szenátusa adományozott számukra.

Diplomaszerzésének 65 éves jubileuma alkalmából vas oklevelet vehetett át Dallos Nándorné Gergely Ilona általános iskolai tanítónő. A jubiláló pedagógust Prof. Dr. Bódis József, a Pécsi Tudományegyetem rektora és Dr. Zádori Iván, a Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar külügyi és kapcsolati dékánhelyettese köszöntötte.

A további tanítói és óvónői díszoklevelek átadására 2017. július 1-jén, a Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar szekszárdi diplomaátadó ünnepélyén kerül sor.

 

Az ünnepségen egyéb kitüntetések és elismerések átadására is sor került, a részletekről itt olvashatnak.

 

Forrás: kpvk.pte.hu

AktuálisSzekszárdkitüntetéspécsi tudományegyetemKPVKfőiskolai tanár