2024.04.20, Szombat

Fekete István könyvekkel jutalmazták a dombóvári alkotókat

dombomedia.hu

2017.06.01. 16:15

Immár 21. alkalommal hirdette meg a Fekete István és én című rajzpályázatát Dombóvár Város Könyvtárával közösen a Fekete István Kulturális Egyesület.

Hirdetés

A rajzpályázatra 16 iskola 140 darab alkotását küldték be, amik közül 63 pályamunkát díjaztak.

A kiállításra Somogy, Tolna, Baranya megyéből és a szlovákiai Felsőszeliből is érkeztek alkotások. A zsűri tagjai között volt Kovács Ferencné, Marosi Jánosné, Szivek Éva Judit, Nagyné Ujhelyi Mónika és Bodó Imre.A könyvtárban tartott díjátadón Deli Orsolya vezényletével a József Attila Általános Iskola kiskórusa lépett fel. A műsor után a gyerekek is megkaphatták a megérdemelt jutalmakat, ami idén is Fekete István egy-egy könyve volt.

Az eredményhirdetésen díjazták a 25 felkészítő tanár munkáját is, az oklevél mellett egy egyesületi kiadványt is kaptak, hogy továbbra is biztassák tanítványaikat arra, hogy a jövőben is bátran pályázzanak majd.

Bodó Imre elnök beszédében elmondta, a szünidőre jó pihenést kívánt a gyerekeknek, és ha lehet, olvassanak minél többet, de lehetőleg egy Fekete István könyvet. Továbbá megköszönte Kiss László vállalkozónak a csoki adományt, melyet már évek óta biztosít a diákoknak.

A színes pályaművek megtekinthetőek a Dombóvár Város Könyvtárában.

 

Forrás: dombomedia.hu

AktuálisDombóvárrajzpályázatFekete IstvánFekete István Kulturális Egyesület